ZAKELIJKE ENERGIE

Wij regisseren jouw zakelijke energiezaken 

Of je nu een fabriek hebt of een vastgoedportefeuille beheert: als ondernemer heb je zakelijke energie nodig. Bij Audax Renewables leveren we niet alleen zakelijke stroom en gas, wij gaan een stap verder en regisseren jouw energiezaken. Je krijgt een persoonlijk energiespecialist toegewezen die jou voorziet van advies over bijvoorbeeld duurzame energie en de mogelijkheden om te besparen op je energiekosten. We zorgen voor inzicht en grip op je energieverbruik. Dat is energie én regie. 

De voordelen van een zakelijk energiecontract van Audax Renewables

Je persoonlijke energiespecialist
Inzicht in je energieverbruik
Advies op maat
Samen gaan we door de energietransitie

Een zakelijk energieproduct op maat

Natuurlijk is een goede prijs voor je zakelijke energie belangrijk, maar wij begrijpen dat dit slechts één van de vele aspecten is waar ondernemingen mee te maken hebben. Bij ons gaat het verder dan alleen de prijs; wij streven ernaar om jouw energiezaken optimaal in te richten op basis van de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Ieder bedrijf is immer uniek.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en betrokkenheid. Daarom bieden wij een service die verder gaat dan alleen het afsluiten van een energiecontract. We nemen de tijd om de vraagstukken die spelen binnen jouw onderneming te begrijpen en houden rekening met de specifieke kenmerken van de branche waarin je actief bent. 

Door met je mee te denken en proactief te anticiperen op de uitdagingen in jouw branche, streven we ernaar om jou een zakelijk energiecontract te bieden dat niet alleen economisch voordelig is, maar ook naadloos aansluit bij de operationele en strategische doelstellingen van jouw onderneming. Op deze manier zorgen we ervoor dat je niet alleen kosten bespaart, maar ook de efficiëntie en duurzaamheid van jouw bedrijfsvoering verbetert.

Zakelijke energie en verduurzamen 

Je hebt bij ons niet alleen keuze uit elektriciteit en gas, maar ook uit een breed scala aan producten om je bedrijf te verduurzamen en energie te besparen. Ons aanbod omvat niet alleen de basisbehoeften van energie, maar strekt zich uit tot innovatieve oplossingen die bijdragen aan een duurzamere en efficiëntere bedrijfsvoering.

Denk daarbij aan zonnepanelen waarmee je op een duurzame manier energie kunt opwekken en tegelijkertijd kosten kunt besparen. Of een batterij die jou in staat stelt om opgewekte energie op te slaan en te gebruiken wanneer dat het meest efficiënt is voor jouw bedrijfsvoering. Ook kun je denken aan een energievriendelijke klimaatinstallatie die niet alleen bijdraagt aan energiebesparing, maar ook aan een comfortabel en gezond werkklimaat voor jouw medewerkers. Dankzij MijnAudax heb je altijd en overal inzicht in je energiezaken. Zo weet je bij Audax Renewables precies waar je aan toe bent en heb je regie over je zakelijke energie.

Sectoren

Grootzakelijk

Vastgoed

MKB

Wetgeving en de toekomst 

Als ondernemer heb je te maken met wetgeving van zowel de Nederlandse overheid als Europese overheden. Zo zitten we volop in de energietransitie en wordt het steeds belangrijker om duurzaam te ondernemen om te voldoen aan de wet- en regelgeving van de toekomst. Doe je dit niet, dan riskeer je een boete. Bij Audax Renewables hebben we nauwe contacten met een netwerk aan partners en zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving wat betreft zakelijke energie. Als betrokken zakelijke energieleverancier staan we voor je klaar en zorgen we er samen met onze partners voor dat jouw onderneming klaar is voor de toekomst. 

Een offerte voor een zakelijk energiecontract 

Of je nu een industrieel bedrijf, een vastgoed eigenaar of een multisite met verschillende locaties bent, onze zakelijke energiecontracten zijn speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Ook voor tussenpersonen in de energiewereld zijn wij de betrouwbare energiepartner. We stellen aan de hand van jouw energieverbruik en -vraagstukken een offerte op.  Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn van een zakelijk energiecontract bij Audax Renewables? Neem dan contact met ons op via 088 080 9100 of vraag meteen een offerte aan.

Onze innovatieve diensten

Veelgestelde vragen over zakelijke energie

Wat is zakelijke energie?

Zakelijke energie, is zoals de naam al zegt, energie dat geleverd wordt aan een pand dat een zakelijke functie heeft. Denk daarbij aan kantoren, fabrieken, vastgoed, restaurants en winkels. Audax Renewables is een zakelijke energieleverancier en levert dus bij uitstek zakelijke energie.

Hoe stap ik over naar Audax Renewables?

Je kunt overstappen naar Audax Renewables wanneer je op zoek bent naar een nieuwe leverancier voor zakelijke energie. Neem contact met ons op door te bellen naar 088 080 9100 of vul ons contactformulier in. We stellen graag een offerte voor een zakelijk energiecontract voor je op.

Hoe weet ik of ik een klein- of grootverbruiker ben?

Dit hangt af van je aansluiting. Je bent een kleinverbruiker van elektriciteit wanneer je aansluiting maximaal 3x80 Ampère is, daarboven ben je een grootverbruiker. Je kunt de grootte van je aansluiting vinden in je meterkast of op je energierekening. Ook kun je deze informatie bij de netbeheerder opvragen. Voor gas geldt dat je een kleinverbruiker bent bij een gasmeter tot type G25. Heb je een gasmeter van een hoger type? Dan ben je een grootverbruiker.

Hoe zijn jullie tarieven opgebouwd?

Onze zakelijke energietarieven bestaan uit een aantal onderdelen: leveringskosten, netwerkkosten, belastingen en heffingen en vaste leveringskosten. 

Marktrapporten

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze marktrapporten