ZAKELIJKE ENERGIE

Wij regisseren jouw energiezaken 

Of je nu een fabriek hebt of een vastgoedportefeuille beheert: als ondernemer heb je zakelijke energie nodig. Bij Audax Renewables leveren we niet alleen zakelijke stroom en gas, wij gaan een stap verder en regisseren jouw energiezaken. Je krijgt een persoonlijk energiespecialist toegewezen die jou voorziet van advies over bijvoorbeeld duurzame energie en de mogelijkheden om te besparen op je energiekosten. We zorgen voor inzicht en grip op je energieverbruik. Dat is energie én regie. 

De voordelen van Audax Renewables

Je persoonlijke energiespecialist
Inzicht in je energieverbruik
Advies op maat
Samen gaan we door de energietransitie

Een energieproduct op maat  

Natuurlijk is een goede prijs voor je zakelijke energie belangrijk, maar je wil ook dat jouw energiezaken optimaal ingericht zijn voor jouw bedrijf, want ieder bedrijf is anders. Daarom heb je bij ons persoonlijk contact en denken we mee over de vraagstukken die spelen binnen je onderneming en de branche waarin je actief bent. Op die manier heb je een zakelijk energiecontract dat precies bij je past. 
 

Zakelijke energie en verduurzamen 

Je hebt bij ons niet alleen keuze uit elektriciteit en gas, maar ook uit een breed scala aan producten om je bedrijf te verduurzamen en energie te besparen. Denk daarbij aan zonnepanelen, een batterij of een energievriendelijke klimaatinstallatie. Dankzij MijnAudax heb je altijd en overal inzicht in je energiezaken. Zo weet je bij Audax Renewables precies waar je aan toe bent en heb je regie over je energie. 

Onze energietarieven 

Het zal je niet zijn ontgaan: er gebeurt veel in de energiewereld. De energieprijzen schommelen veel en dat zorgt ook voor onzekerheid bij het inkopen van energie. Niemand weet hoe de wereld en de markt zich gaat ontwikkelen.  

Sectoren

Grootzakelijk

Vastgoed

MKB

Welk energiecontract past het beste bij jou?

Klik aan wat van toepassing is

Kies een optie om verder te gaan.

Welk energiecontract past het beste bij jou?

Klik aan wat van toepassing is

Kies een optie om verder te gaan.

Welk energiecontract past het beste bij jou?

Klik aan wat van toepassing is

Kies een optie om verder te gaan.

Het product dat het beste bij je past

Laat je gegevens achter

Het product dat het beste bij je past

Laat je gegevens achter

Kies een optie om verder te gaan.

Wetgeving en de toekomst 

Als ondernemer heb je te maken met wetgeving van zowel de Nederlandse overheid als Europese overheden. Zo zitten we volop in de energietransitie en wordt het steeds belangrijker om duurzaam te ondernemen om te voldoen aan de wet- en regelgeving van de toekomst. Doe je dit niet, dan riskeer je een boete. Bij Audax Renewables hebben we nauwe contacten met een netwerk aan partners en zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving wat betreft zakelijke energie. Als betrokken energieregisseur staan we voor je klaar en zorgen we er samen met onze partners voor dat jouw onderneming klaar is voor de toekomst. 

Een offerte voor zakelijke energie 

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn van een zakelijk energiecontract bij Audax Renewables? Neem dan contact met ons op via 088 080 9100 of vul ons formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek. We stellen aan de hand van jouw energieverbruik en -vraagstukken een offerte op. 

Onze innovatieve diensten

Veelgestelde vragen over zakelijke energie

Wat is zakelijke energie?

Zakelijke energie, is zoals de naam al zegt, energie dat geleverd wordt aan een pand dat een zakelijke functie heeft. Denk daarbij aan kantoren, fabrieken, vastgoed, restaurants en winkels. Audax Renewables is een zakelijke energieleverancier en levert dus bij uitstek zakelijke energie.

Hoe stap ik over naar Audax Renewables?

Je kunt overstappen naar Audax Renewables wanneer je op zoek bent naar een nieuwe leverancier voor zakelijke energie. Neem contact met ons op door te bellen naar 088 080 9100 of vul ons contactformulier in. We stellen graag een offerte voor een zakelijk energiecontract voor je op.

Hoe weet ik of ik een klein- of grootverbruiker ben?

Dit hangt af van je aansluiting. Je bent een kleinverbruiker van elektriciteit wanneer je aansluiting maximaal 3x80 Ampère is, daarboven ben je een grootverbruiker. Je kunt de grootte van je aansluiting vinden in je meterkast of op je energierekening. Ook kun je deze informatie bij de netbeheerder opvragen. Voor gas geldt dat je een kleinverbruiker bent bij een gasmeter tot type G25. Heb je een gasmeter van een hoger type? Dan ben je een grootverbruiker.

Hoe zijn jullie tarieven opgebouwd?

Onze zakelijke energietarieven bestaan uit een aantal onderdelen: leveringskosten, netwerkkosten, belastingen en heffingen en vaste leveringskosten. 

Marktrapporten

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze marktrapporten