MAATWERKRAPPORT

Maatwerkrapporten om je CO2 uitstoot te verminderen 

Op het gebied van energie heb je als ondernemer te maken met wetgeving op zowel nationaal gebied als Europees gebied. Vanaf 2023 zijn daar weer nieuwe wetten bij gekomen en is het belangrijk dat kantoorpanden voldoen aan bijvoorbeeld een verplichting op het gebied van energielabels. Ook op het gebied van CO2-uitstoot zijn er regels en daardoor is het voor steeds meer bedrijven een aandachtspunt om hieraan te voldoen. Dit kan met een handig vierstappenplan. Hiermee voldoe je niet alleen aan de huidige wetgeving, maar ben je ook voorbereid op de regels die voor 2030 zijn aangekondigd. Verwezenlijk, samen met Audax Renewables, je ambities en wordt CO2-neutraal! Samen nemen we de regie over jouw energie, voor vandaag, morgen en voor jou. 

De voordelen van het vierstappenplan Audax Renewables

Persoonlijk en overzichtelijk
Advies op maat
Meerjarenplan, afgestemd op jouw ambities

Hoe we onze maatwerkrapporten opstellen 

We nemen jouw bedrijfspand of vastgoed onder de loep en bekijken welke maatregelen er genomen moeten worden. Aan de hand van die informatie stellen we een maatwerkrapport op dat we vanzelfsprekend met je doornemen. Dankzij onze bevindingen en adviezen kun je de panden blijven gebruiken waarvoor ze bestemd zijn. Ons vierstappenplan ziet er als volgt uit: 

  1. We beginnen met een analyse van je huidige energieverbruik en de daarbij behorende kosten. Dit doen we met behulp van beschikbare meetdata. Ook kunnen we eventueel een Audax Energiescan uitvoeren.
  2. Na onze analyse ontwikkelen we een meerjarenplan dat afgestemd is op jouw onderneming, ambities en pand.
  3. Vervolgens maken we de noodzakelijke maatregelen inzichtelijk en adviseren we je over hoe je de maatregelen uit kunt voeren.
  4. Tot slot helpen we je op weg naar een duurzamere toekomst. Ga je voor een reductie van je uitstoot, een energiezuiniger pand of wil je zelfs nul op de meter?  

Wij helpen je op weg naar de toekomst 

Dankzij de kennis en ervaring van onze energiespecialisten ben je klaar voor de toekomst. We zijn op de hoogte van wet- en regelgeving en benaderen iedere zakelijke klant op een persoonlijke manier. Op die manier weten we welke maatregelen het beste passen bij jouw onderneming, de bedrijfsvoering en de ambities.  

Audax Renewables: dé energieregisseur voor de zakelijke markt 

Wij zijn de energieregisseur van de zakelijke markt in Nederland. Dat houdt in dat we niet alleen energie leveren, maar een stap verder gaan. Audax Renewables gaat daarmee verder dan andere zakelijke energieleveranciers. Dankzij onze service en adviezen heb je grip op je energie. Wil je weten wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 088 080 9100 en plan een vrijblijvend adviesgesprek! 

Marktrapporten

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze marktrapporten