ZONNEPANELEN

Zonnepanelen voor de zakelijke markt 

Door zonnepanelen voor je bedrijf aan te schaffen, zet je een belangrijke stap richting verduurzaming en besparing. Het is een makkelijke manier om zelf energie op te wekken en na installatie begin je al meteen met besparen en profiteer je dus van een lagere energierekening! Wist je dat zonnepanelen al interessant zijn wanneer je minimaal 10% van de opgewekte stroom voor zakelijke doeleinden gebruikt? Daardoor is deze investering geschikt voor vrijwel alle zakelijke klanten 

Audax Renewables denkt met je mee over de aanschaf van zonnepanelen. We geven advies over panelen die bij jou en de ambities van jouw bedrijf passen. Op die manier profiteer je optimaal van je nieuwe zonnepanelen. Ook op het gebied van subsidies zit je bij Audax Renewables goed, we adviseren én vragen subsidies voor je aan. Als energieregisseur bieden we voor vrijwel alle energievraagstukken een oplossing en ontzorgen we ondernemers.  

Kies voor zonnepanelen via Audax Renewables 

Wij regelen het hele proces
Advies op maat over de mogelijkheden
Jouw energiezaken overzichtelijk in MijnAudax

Teruglevering aan het net 

Met zonnepanelen op je dak wek je soms meer energie op dan je bedrijf verbruikt. Deze energie kun je vervolgens terugleveren aan het net zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Dit noemen we ook wel netinvoeding. Klanten van Audax Renewables krijgen hiervoor een vergoeding. 

Meer informatie
IPT_Terugleverem_energie

Slimme investering in duurzame energie 

Het zelf opwekken van stroom voor je bedrijf is en blijft een slimme keuze. Zonnepanelen zijn daarvoor een ideale oplossing want daarmee wek je eigen duurzame energie op. Bovendien is het een win-win situatie: een lagere energierekening voor je bedrijf en je draagt bij aan een beter milieu omdat zonnepanelen zorgen voor een CO2-reductie. Gemiddeld heb je de investering al binnen zes tot acht jaar terugverdiend. Denk je erover om zakelijke zonnepanelen aan te schaffen? Wij helpen je van advies tot installatie en zorgen ervoor dat je grip hebt op je energierekening.  

Audax Renewables adviseert en ontzorgt 

Het is niet altijd efficiënt om een dak helemaal vol te leggen met zonnepanelen. Het is daarom belangrijk om te onderzoeken welke hoeveelheid panelen ideaal is voor een pand. Als energieregisseur kijkt Audax Renewables naar jouw wensen en pand en brengen je in contact met onze partnerleverancier voor zonnepanelen. Die partner berekent aan de hand van het dakoppervlak hoeveel zonnepanelen op het dak passen om zo effectief mogelijk energie op te wekken. Verder berekenen zij aan de hand van je stroomverbruik hoe veel van de opgewekte energie voor het bedrijf zelf gebruikt kan worden en hoeveel je terug levert aan het net. Samen met onze partner stellen we de hoogste eisen aan de zonnepanelen die we leveren zodat je optimaal profiteert van je investering. 

Bekijk ook

Subsidie om zonnepanelen aan te schaffen 

De aanschaf van zakelijke zonnepanelen vraagt om een flinke investering. Gelukkig zijn er verschillende subsidies om bedrijven te stimuleren om over te stappen op zonnepanelen. Een voorbeeld van zo’n subsidie is de SDE++ regeling en ondernemers kunnen ook gebruik maken van de Energiebesparingsregeling.  

Deze subsidies maken de investering een stuk aantrekkelijker en leveren mogelijk fiscaal voordeel op. Natuurlijk zijn er een aantal voorwaarden om in aanmerking te komen voor subsidies. Bij Audax Renewables weten we dankzij onze jarenlange ervaring in de energiebranche aan welke voorwaarden bedrijven moeten voldoen. Verder werken we samen met een partner die onderzoekt voor welke subsidies jouw onderneming in aanmerking komt en zij regelen vervolgens de aanvraag waardoor jij hier bijna geen omkijken meer naar hebt. 

Vragen over zonnepanelen? 

Audax Renewables is er voor vandaag, voor morgen en voor jou. Wil je zonnepanelen voor jouw bedrijf aanschaffen? Dan helpen we je daar dus graag mee. Vraag hieronder eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek aan of neem telefonisch contact met ons op via 088 080 9100. 

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Wat zijn de kosten van zakelijke zonnepanelen?

Dit hangt af van het oppervlakte van je dak, de hoeveelheid zonnepanelen die je gaat plaatsen en de leverancier. Er zijn geen vaste kosten voor het plaatsen van zonnepanelen. 

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

We raden je aan om hiervoor contact met ons op te nemen. Wij brengen je in contact met onze partner  die gespecialiseerd is in de levering en installatie van zonnepanelen. 

Wat zijn de voordelen van zakelijke zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn een vorm van duurzame energie-opwek. Je wekt je eigen stroom op, waardoor je minder afhankelijk bent van traditionele stroom. De aanschaf van zonnepanelen via Audax Renewables is extra interessant omdat wij ondernemers het gehele proces uit handen nemen. 

Marktrapporten

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze marktrapporten