EFACTUUR

Nota's efficiënt en duurzaam verwerken met software

Klanten van Audax Renewables hebben verschillende mogelijkheden om nota’s te ontvangen. Wij leveren nota’s op papier, als PDF en digitale facturen. Voor onze digitale facturen is in opdracht van de overheid in 2015 speciale UBL Efactuur (elektronische factuur) voor de energiemarkt ontwikkeld. Dit is gebeurd onder leiding van TNO en in samenwerking van de energiebranche. Daardoor weten we dat de facturen bij uitstek geschikt zijn voor onze zakelijke klanten. De Audax Efactuur is dan ook beschikbaar voor al onze klanten. Wil je hier ook gebruik van maken? Neem dan contact op met jouw energiespecialist. Ben je nog geen klant? Dan plannen we graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in!

De voordelen van een Efactuur van Audax Renewables

Een digitale factuur heeft grote voordelen omdat een aantal handmatige stappen niet meer nodig zijn. Het printen, versturen en sorteren van de facturen slaan we over waardoor het gehele proces een stuk sneller verloopt. Als klant profiteer je daarvan omdat je de factuur daardoor sneller ontvangt. Verder bieden bekende boekhoudkundige software systemen de mogelijkheid om Efacturen te verwerken. 

Ontvang je ook facturen van netbeheerder en meetbedrijven? Dan kun je met deze standaard één facuurformaat hanteren. Dit is handig omdat het je administratie een stuk overzichtelijker maakt.

De voordelen van de eFactuur

Het is sneller
Het is duurzamer
Het is overzichtelijk
MicrosoftTeams-image (1)

Verduurzaam je administratie

Steeds meer zakelijke klanten van Audax Renewables maken gebruik van Efacturen en ontvangen geen papieren factuur meer. Een digitale factuur kan, na automatische goedkeuring, direct worden ingelezen in de administratie van de ontvanger. Handmatig invoeren is daardoor niet meer nodig en dat bespaart tijd én zorgt ervoor dat er minder fouten kunnen worden gemaakt. Verder draagt elektronisch factureren bij aan duurzaamheid omdat er flink minder papier nodig is. Niet alleen goed voor jouw organisatie, maar ook voor het milieu.

Stap ook over naar een Efactuur

Zoals genoemd, levert het gebruik van Efacturen voordelen op voor zowel de verzender als de ontvanger. Wil je ook gebruikmaken van deze handige toepassing? Neem dan contact met ons op via 088 080 9100 of vul ons contactformulier in!

Bekijk ook

Marktrapporten

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze marktrapporten