LAADPALEN

 

Laadpalen voor de zakelijke markt

Elektrisch rijden wordt steeds meer de norm en dat betekent dat laadpalen, ook zakelijk gezien, meer en meer een noodzaak zijn. Door je bezoekers en medewerkers de mogelijkheid te bieden om hun elektrische wagen op te laden, bied je een extra service. Voor jou is een zakelijke laadpaal ook interessant vanwege de fiscale voordelen en de bijdrage die je levert aan een duurzame toekomst. Bij Audax Renewables weten we precies aan welke eisen een zakelijke laadpaal moet voldoen. Samen met onze partner zorgen we dat je beschikt over één of meerdere laadpalen die bij jouw bedrijf passen en we nemen de volledige montage uit handen.

De voordelen van zakelijke laadpalen

Wij regelen de volledige montage
Exploitatie van laadpalen zonder extra kosten
Draag bij aan een duurzame toekomst

Volledige installatie en service

We werken als Audax Renewables al langere tijd samen met Groen-Eco. Deze specialist in levering, plaatsing en exploitatie van laadpalen realiseert zakelijke laadoplossingen. Samen met hen regelen we de volledige installatie bij jouw bedrijf of vastgoed. Daarmee ontzorgen we je en zorgen we dat je regie hebt over al je energiezaken.

IPT_Laadpalen_extra

Verplichting vanuit Europese Unie

De Europese Unie verplicht ieder bedrijf met een nieuw of gerenoveerd bedrijfspand waarbij meer dan tien parkeerplekken zijn om minimaal één laadpaal te plaatsen. Dat betekent dat veel bedrijfseigenaren hier vroeg of laat over na moeten denken. Audax Renewables is de energieregisseur op de zakelijke markt. We zijn op de hoogte van de richtlijnen van de Europese Unie op het gebied van laadpalen en we weten precies hoe we ondernemers hierbij moeten helpen. Onze laadpalen voorzien in de toenemende vraag naar elektrische laaddiensten. Daarbij maak je elektrisch rijden voor jezelf, bezoekers en medewerkers toegankelijk. Een groot voordeel van zakelijke laadpalen is dat je de investering in korte tijd terugverdient.

Kies voor laadpalen bij jouw bedrijf

Wil je meer informatie over zakelijke laadpalen of ben je benieuwd hoe de installatie en exploitatie in zijn werk gaat? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren energiespecialisten denken graag met je mee en adviseren je over de aanschaf van laadpalen. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in door telefonisch contact met ons op te nemen via 088 080 9100 of vul het contactformulier in.

Bekijk ook..

Veelgestelde vragen over laadpalen

Wat kost een zakelijke laadpaal?

De kosten van één of meerdere laadpalen zijn volledig afhankelijk van jouw bedrijfssituatie en jouw wensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Daarna ontvang je een offerte die volledig is afgestemd op jouw wensen en ambities.

Kom ik in aanmerking voor de Milieu investeringsaftrek (MIA)?

Wanneer je als ondernemer belastingplichtig bent voor inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting, dan kom je in aanmerking voor de Milieu Investeringsaftrek (MIA). Dit geldt ook voor overheidsorganisaties, stichtingen en verenigingen. Zo lang er maar een belastingplicht is. Particulieren kunnen niet gebruikmaken van de regeling. Verder geldt de MIA alleen voor laadpalen die je voor eigen gebruik inzet. Het is dus belangrijk om rekening te houden dat laadpalen met dit belastingvoordeel niet opengesteld mogen worden voor bezoekers. Wel kun je de palen deels voor eigen gebruik houden en verder openstellen. Audax Renewables werkt samen met een partner die gespecialiseerd is in subsidieaanvragen. Wij brengen je in contact met deze partij zodat goed uitgezocht wordt waar jij als ondernemer recht op hebt.

Is het verplicht om laadpalen te hebben?

Ja, dee Europese Unie verplicht ieder bedrijf met een nieuw of gerenoveerd pand waarbij meer dan tien parkeerplekken zijn om minimaal één laadpaal te hebben. Dat betekent dat veel bedrijfseigenaren vroeg of laat moeten nadenken over de aanschaf van laadpalen.

Marktrapporten

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze marktrapporten