FuelYourBody

'Mijn energieverbruik is in goede handen'

FYB_MAINENERGIE-min (2)

FuelYourBody

Rob Clout is de eigenaar van FuelYourBody en verkoopt online diepvriesmaaltijden voor sporters. Vijf jaar geleden begon hij als 19-jarige ex-HBO student in de bakkerij van zijn ouders. Intussen verkoopt hij een kleine 2000 maaltijden per dag en zijn bedrijf groeit snel. Audax Renewables energiespecialist Paul Hendriks werkt nauw samen met Rob Clout zodat hij qua energieverbruik en -kosten niet voor verrassingen komt te staan.

 
“Wat mij echt in Paul aanspreekt is dat hij met mij meedenkt als ondernemer. Intussen zijn we al drie keer verhuisd qua locatie en Paul regelt elke keer onze energiezaken tot in de puntjes.”
 

Mijn energieverbruik in goede handen

Met Paul Hendriks ben ik toevallig in contact gekomen via de Boer Vastgoed, een klant van Paul. Zij waren de verhuurder van de ruimte waarin ik in 2017 een sportschool had geopend. Al snel daarna begon ik met FuelYourBody. Toen ik in 2018 voor de eerste keer verhuisde heb ik weer contact opgenomen met Paul. Niet alleen omdat ik hem al kende, maar vooral omdat hij mij als jonge, startende ondernemer goed had geholpen met de sportschool. Mijn ervaring met de meeste verkopers is dat zij niet echt geïnteresseerd zijn in de andere partij. Dat is héél anders bij Paul. Hij heeft mijn bedrijf zien groeien en is net als ik enthousiast en betrokken! Dat maakt dat wij een klik met elkaar hebben. Wat mij echt in hem aanspreekt is dat hij met mij meedenkt als ondernemer. Intussen zijn we al drie keer verhuisd qua locatie en Paul regelt elke keer onze energiezaken tot in de puntjes.

Sinds de start van mijn bedrijf is mijn energieverbruik jaarlijks verdubbeld. Door de enorme groei van mijn bedrijf heb ik al een paar keer een flinke vriescel moeten bijplaatsen. Paul kijkt dan of het voorschotbedrag nog wel klopt met het actuele verbruik. Doe je dat niet, dan heb je later gedonder met de jaarafrekening. Met het gecontracteerd vermogen hebben we tot nu toe niet te maken gehad omdat ik op een kleinverbruik aansluiting zit. Maar als ik een grootverbruik aansluiting had gehad dan was Paul meteen met mijn piekvermogen aan de slag gaan. Staat dat namelijk te hoog, dan betaal je te veel.

 
FYB_PH
 

Wind in de rug

Online eten en maaltijden kopen was nog nooit zo populair. Daarom zijn wij nog lang niet uitgegroeid. Om maar te zwijgen over de mogelijkheden in Duitsland. Daar staan we helemaal in de kinderschoenen. Ik ben er dus helemaal klaar voor, net zoals Paul Hendriks. Bij de volgende uitbreiding die ik ga doen gaat hij mij op energiegebied weer helpen. Bij hem is mijn huidige en toekomstige energieverbruik in goede handen.

Ben je benieuwd wat Audax Renewables voor jou kan betekenen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan, we nemen jouw zakelijke energie graag met je door.