GROOTZAKELIJK

Grootzakelijke energie op maat

Als dé energieregisseur voor zakelijk en grootzakelijk Nederland doen wij meer dan alleen energie leveren. Zo hebben wij innovatieve diensten ontwikkeld, waardoor je meer inzicht hebt in het energieverbruik van jouw bedrijf. Grootzakelijke energieverbruikers hebben bij ons een vaste energiespecialist die hun aanspreekpunt is bij Audax Renewables. Dankzij persoonlijk advies zorgen we ervoor dat je op een duurzame en efficiënte manier omgaat met je energie.

Zakelijke energie voor grootverbruikers

Of je een grootverbruiker van energie bent, hangt af van de capaciteit van je aansluitingen voor elektriciteit en gas. Heeft jouw onderneming een verbruik van meer dan 100.000 kWh aan elektriciteit en/of 25.000 m3 gas? Dan ben je officieel een grootverbruiker. Juist als grootverbruiker is het belangrijk dat je energie efficiënt is ingericht en dat je tarieven betaalt die voor jouw bedrijf gunstig zijn. Wij bieden onze grootzakelijke klanten daarom een totaaloplossing voor hun energiezaken, bijvoorbeeld met de Audax Energiescan en toegang tot ons klikportaal.

Voordelen van een zakelijke energiecontract bij Audax Renewables

Persoonlijke aanpak
Advies op maat
Inzicht in je energieverbruik via MijnAudax
Vrijblijvend adviesgesprek

De verschillen tussen een grootzakelijke en zakelijke aansluiting

Voor grootzakelijke energieverbruikers geldt een netbeheerdersmodel. Dat betekent dat grootzakelijke klanten de kosten voor netbeheer betalen aan de netbeheerder zelf. Dat is anders dan bij onze zakelijke klanten met een kleinverbruik aansluiting. Een ander verschil is dat bedrijven met een kleine aansluiting een voorschot betalen per maand. Aan het einde van het jaar wordt dat voorschot verrekend met het daadwerkelijke verbruik. Bij een grootzakelijke aansluiting betaal je per maand het daadwerkelijke verbruik.

Kom je er niet uit met het vinden van het juiste energiecontract voor jouw onderneming? Vul dan onze contactformulier in of neem contact op via 088 080 9100

Inzicht en advies

Nadat we inzicht hebben gekregen in je energieverbruik, bespreken wij met jou de verschillende besparingsmogelijkheden voor jouw onderneming. Daarbij houden we rekening met de wetgeving op zowel Nederlands als Europees niveau om eventuele boetes te voorkomen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een grootzakelijk energiecontract bij Audax Renewables?
Neem dan contact met ons op via 088 080 9100 of vul ons formulier in om een
vrijblijvend adviesgesprek in te plannen!

Meer informatie
IPT_energie-besparen

Energie besparen en verduurzamen is belangrijker dan ooit

De kosten voor energie zijn, zeker nu, een aanzienlijk deel van de totale bedrijfskosten, zeker wanneer je een grootverbruiker van energie bent. Door de hoge energieprijzen wordt het steeds belangrijker om manieren te zoeken om het energieverbruik van je bedrijf te verlagen en op die manier geld te besparen. Je kunt al snel energie besparen door slim én efficiënt met je energie om te gaan. Met de Audax Energiescan brengen we je verbruik in kaart en zien we hoe je op korte termijn kunt besparen. Maar daar stopt onze service niet, we zijn tenslotte niet voor niets de energieregisseur van Nederland. Daarom bieden we ook een totaaloplossing voor het verduurzamen van je onderneming. Dat doen we niet alleen, maar met een groot netwerk aan partners in de energiewereld. Samen met die partners zorgen we voor duurzame oplossingen, bijvoorbeeld met zonnepanelen of een batterij. Hiermee bespaar je op je energiekosten en zorg je ervoor dat je bedrijf toekomstbestendig is.

Mockup_Whitepaper Batterij
Wil je meer informatie over batterijen?
Download dan onze whitepaper: energieopslag en congestie.
Download

Altijd een oplossing voor jouw grootzakelijke energie

Veelgestelde vragen grootzakelijke energie

Wat is grootzakelijke energie?

Met grootzakelijke energie bedoelen we energie dat geleverd wordt aan bedrijven met een grootverbruik aansluiting. Of jij een grootverbruiker bent, hangt dus af van je gas- of elektriciteitsaansluiting. Dit kun je terugvinden in je meterkast of op je energierekening. Aan de hand van je verbruik kunnen we ook inschatten of je een grootverbruiker bent. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Wat zijn de tarieven voor grootzakelijke energie?

We hebben geen standaard tarieven voor grootverbruikers. Aan de hand van je verbruik en aansluiting stellen we een overeenkomst op maat voor je op. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Audax Renewables voor jouw grootzakelijke aansluiting? Neem dan contact met ons op zodat we een offerte voor je op kunnen stellen.

Waarom ontvang ik ook een factuur van de netbeheerder?

Bij een grootzakelijke energiecontract heb je te maken met het netbeheerdersmodel. Dat betekent dat wij als energieleverancier de leveringskosten bij je in rekening brengen en de netbeheerder stuurt een factuur voor de kosten van het regionale netbeheer. Je ontvang voor je energiekosten dus twee verschillende facturen.

Marktrapporten

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze marktrapporten