MIJNAUDAX

Jouw energiezaken altijd en overal online in te zien 

Klanten van Audax Renewables hebben toegang tot MijnAudax: ons eigen online portaal waar je een handig overzicht hebt van al je energiezaken. Dankzij MijnAudax heb je regie over je energie en kun je bijvoorbeeld je verbruiksgegevens en je nota’s bekijken. Omdat we te maken hebben met verschillende doelgroepen, bieden we twee versies van MijnAudax: voor de vastgoedsector en voor onze zakelijke klanten. 

Direct inloggen Nog geen account?

De voordelen van MijnAudax 

Jouw energiezaken in één portaal
Direct toegang tot nota's en verbruiksgegevens
Eenvoudig aan- en afmelden van panden

MijnAudax vastgoed 

We hebben MijnAudax voor vastgoed ontwikkeld in samenwerking met onze klanten. Daardoor is het portaal afgestemd op hun wensen en behoeftes. Onze online omgeving maakt je verbruiksgegevens inzichtelijk en je hebt controle over alle locaties. Panden kun je eenvoudig aan- en afmelden met behulp van MijnAudax. Verder kun je nota’s bekijken zodat je de energiekosten makkelijk kunt doorberekenen aan jouw huurders. Ook zijn er mogelijkheden om je verbruik te vergelijken met voorgaande jaren en zie je besparingsmogelijkheden. 

MijnAudax zakelijke energie 

Ook wanneer je zakelijke energie voor je onderneming afneemt, krijg je toegang tot MijnAudax. Net als bij de vastgoedversie, heb je toegang tot je nota en kun je vergelijken met voorgaande jaren. Op die manier heb je jouw energiezaken in een handig, online overzicht. 

Ontdek de mogelijkheden van MijnAudax voor jouw onderneming 

Iedere klant van Audax Renewables krijgt toegang tot MijnAudax. Na het afsluiten van een contract voor zakelijke energie, ontvang je een link waarmee je jouw inloggegevens kunt aanmaken. Ben je nog geen klant van Audax Renewables en wil je graag meer inzicht en grip? Neem dan contact met ons op, we stellen graag een offerte voor zakelijke energie voor je op. Heb je andere vragen over MijnAudax? Vul dan ons contactformulier in. 

Bekijk ook

Veelgestelde vragen mijnAudax

Ik heb geen inloggegevens ontvangen van MijnAudax, wat nu?

Wanneer je een zakelijk contract afsluit bij Audax Renewables, krijg je een e-mail met uitleg over hoe je kunt inloggen in MijnAudax. Heb je deze e-mail niet gehad? Bekijk dan voor de zekerheid je spamfolder. Mocht de e-mail daar ook niet in staan, dan raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice.

Is er een MijnAudax app?

Nee, we hebben geen app. 

Wat moet ik doen als ik mijn inloggegevens vergeten ben?

Bij het inlogscherm heb je de mogelijkheid om aan te geven of je jouw inlognaam en/of wachtwoord vergeten bent. Aan de hand daarvan krijg je per e-mail instructies over het opnieuw instellen van je MijnAudax.

Marktrapporten

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze marktrapporten