AUDAXMETERS

Onze handige oplossing waarmee je bespaart op je meetdienst 

Als jouw onderneming een grootverbruik aansluiting heeft, ontvang je drie verschillende nota’s: van je energieleverancier, je netbeheerder en je meetbedrijf. Tegenwoordig heb je als ondernemer vrijheid bij het kiezen van je meetdienst. Dat is fijn, want zo heb je extra regie over je energiezaken. Bij Audax Renewables begrijpen we als geen ander dat grootzakelijke afnemers inzicht willen in hun energieverbruik, administratie en energiekosten. Daarom hebben wij een oplossing, namelijk AudaxMeters. Zo weten gebruikers met een grootzakelijke aansluiting ieder moment van de dag wat hun energieverbruik is.  

Voordelen van een zakelijke energiecontract bij Audax Renewables

Je persoonlijke energiespecialist
Krijg meer regie over je energie
We denken mee voor vandaag én voor morgen

Altijd inzicht voor grootverbruikers van energie 

Met onze AudaxMeters heb je niet alleen inzicht in je maandelijkse energieverbruik, maar ook per uur, per dag en per week. Omdat deze meters gekoppeld zijn aan je eigen inlogomgeving, kun je de gegevens eenvoudig terugvinden wanneer je inlogt in MijnAudax. Door het installeren van AudaxMeters kun je besparen op je energieverbruik omdat je precies kunt zien wanneer je welke energie verbruikt. Op die manier wordt het een stuk makkelijker om je energie efficiënt in te richten en onnodig energieverbruik tegen te gaan. 

Minder administratie voor jouw onderneming 

De AudaxMeters en je energiekosten krijg je van ons op één nota. Daardoor heb je een factuurstroom minder en dat zorgt ervoor dat je administratie overzichtelijker is. Audax Renewables is al meer dan twintig jaar de energieregisseur voor grootzakelijk Nederland en deze dienst is één van onze oplossingen om je als ondernemer meer regie over je energie te bieden. Voor vragen kun je terecht bij je persoonlijke energiespecialist. 

Onze innovatieve diensten

Alle meetdiensten overzichtelijk op één nota 

De Nederlandse vastgoedmarkt is erg dynamisch en elke dag gebeurt er van alles. Denk daarbij aan panden die wisselen van eigenaar of een pand dat tijdelijk niet verhuurd wordt. Traditioneel zit je met een pand voor minstens vijf jaar aan je traditionele meetbedrijf vast. We begrijpen dat dit voor ondernemers in de vastgoedsector niet handig is, flexibiliteit op het gebied van energiemeters is dan juist een vereiste. 

Dankzij onze AudaxMeters heb je als vastgoedeigenaar of -beheerder wel vrijheid voor je grootverbruik aansluitingen. Met de AudaxMeters heb je namelijk de mogelijkheid om een contract voor één jaar af te sluiten voor je meetdienst voor elektriciteit. Dat scheelt je een boete van je elektriciteitsmeetverantwoordelijke, mocht het portfolio wel binnen vijf jaar worden verkocht. 

Ontdek onze mogelijkheden voor jouw bedrijf 

Heb je een grootzakelijke aansluiting of vastgoed dat grootverbruiker van stroom is en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van AudaxMeters? Neem dan contact op met je energiespecialist of onze klantenservice, we helpen je graag! 

Veelgestelde vragen Audaxmeters

Zijn AudaxMeters voor mij interessant?

Onze AudaxMeters zijn bedoeld voor bedrijven met een grootzakelijke aansluiting of vastgoed dat grootverbruiker van stroom is. Behoort jouw onderneming tot één van deze categorieën en ben je klant van Audax Renewables? Dan zijn AudaxMeters een interessante optie voor je. Ben je nog geen klant, maar wil je ook gebruikmaken AudaxMeters? Stap dan eenvoudig over naar Audax Renewables.

Waarom zou ik gebruik moeten maken van AudaxMeters?

Bij Audax Renewables begrijpen we dat juist grootzakelijke afnemers inzicht willen in hun energieverbruik, administratie en energiekosten. Daarvoor zijn AudaxMeters de ideale oplossing. Zo weten gebruikers met een grootzakelijke aansluiting ieder moment van de dag wat hun energieverbruik is.  

Hoe vraag ik AudaxMeters aan?

Neem contact op met je energiespecialist bij Audax Renewables of onze klantenservice, we helpen je graag! 

Marktrapporten

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze marktrapporten