OVER ONS

Over Audax Renewables

Audax Renewables is opgericht in 2003 onder de naam MAIN Energie en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende energieleverancier voor de zakelijke markt in Nederland. We bieden onze klanten niet alleen energie, maar ook inzicht en advies op het gebied van energiemanagement, oftewel Energie. En Regie.

Wat doen we?

Bij Audax Renewables bieden we onze klanten verschillende diensten aan op het gebied van energie en energiemanagement. We leveren elektriciteit en gas, adviseren over energiebesparing en verduurzaming en helpen bedrijven bij het realiseren van hun (duurzaamheids)doelstellingen. Daarnaast bieden we onze klanten inzicht in hun energieverbruik en helpen we hen bij het optimaliseren van hun energiegebruik.

Onze klanten

Onze klanten zijn bedrijven in verschillende sectoren, zoals de industrie, het onderwijs, de zorg en de retail. We geloven in het belang van maatwerk en daarom bieden we onze klanten oplossingen die aansluiten bij hun specifieke behoeften en doelstellingen.

Onze aanpak

Bij Audax Renewables staan we voor een persoonlijke aanpak en een duurzame visie op energie. We werken samen met onze klanten om energiebesparing en verduurzaming mogelijk te maken. We geloven in de kracht van innovatie en blijven onszelf ontwikkelen om onze klanten de beste oplossingen te bieden.

Stroometiket / herkomst energie

Als klant van Audax Renewables kun je zelf een keuze maken qua herkomst van elektriciteit die bij jouw manier van zakendoen past. Audax Renewables vindt transparantie erg belangrijk. Wij informeren je daarom graag over de oorsprong van onze elektriciteit. Tevens bieden wij je als klant de mogelijkheid om tegen een meerprijs een specifieke keuze te maken wat betreft de bron van oorsprong.

Wil je aanvullende informatie over de herkomst van je energie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederlandse Wind Milieukeur

Steeds meer ondernemers kiezen voor een duurzame energiestrategie. Is dat voor jouw bedrijf ook het geval? Dan is het een logische stap om te kiezen voor groene stroom die duurzaam wordt opgewekt. Zo kun je bij ons kiezen voor elektriciteit met het onafhankelijke keurmerk de Nederlandse Wind Milieukeur.

Stroometiket_2023 Nederlands

Klantcases

Bij Audax Renewables gaan we voor een persoonlijke aanpak. Wij kennen onze klanten en hun onderneming. Daardoor weten we precies tegen welke vragen zij aanlopen. Ben je benieuwd naar onze klanten en hun verhalen? Bekijk dan onze klantcases.

Bekijk onze klantcases

Vacatures Audax Renewables

Wil jij werken bij Audax Renewables? Bekijk dan onze vacatures.

Marktrapporten

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze marktrapporten