ENERGIESCOPE

Tussenbemeteringsdienst van Audax Renewables 

Onze Energiescope is de manier om een eerlijke energieverdeling in jouw pand te realiseren. De Audax Energiescope is een digitale tussenbemeteringsdienst die het energieverbruik op afstand monitort en eerlijk verdeelt onder de gebruikers. Direct meer weten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen van een energiecontract bij Audax Renewables

Je persoonlijke energiespecialist
Krijg meer regie over je energie
We denken mee voor vandaag én voor morgen

Inzicht door digitale tussenmeter 

Audax Renewables plaatst digitale tussenmeters op de punten die je wilt meten. Met deze digitale tussenbemetering meet je het energieverbruik een stuk nauwkeuriger. Deze data maken we zichtbaar in jouw persoonlijke omgeving op MijnAudax. Dit resulteert in meer nauwkeurige facturering en beter inzicht in het energieverbruik van verschillende verdiepingen, ruimtes, liften en meer. Het verbeterde inzicht helpt bij het optimaliseren van het energiegebruik. Dat kan ook weer leiden tot kostenbesparingen en een kleinere ecologische voetafdruk. 

Meer informatie
IPT_Audaxmeter_1

Energiestromen eerlijk verdelen 

Bij Audax Renewables weten we als geen ander dat er binnen panden heel wat energie wordt verbruikt en dat er veel verschillende energiestromen zijn. Je hebt te maken met openbare ruimtes, verschillende verdiepingen en wellicht meerdere gebruikers binnen een pand. Het totale energieverbruik wordt dan uiteindelijk verdeeld op basis van vloeroppervlak, maar hoe verdeel je dat eerlijk onder alle gebruikers?  

Hiervoor hebben we de Energiescope ontwikkeld. Dit is de alles-in-één tussenbemeteringsdienst die ervoor zorgt dat het daadwerkelijke energieverbruik van iedere gebruiker zichtbaar is zodat je het eerlijk kunt verdelen over alle gebruikers. Op die manier betaalt iedereen netjes voor wat hij of zij verbruikt. 

Onze innovatieve diensten

Eerlijk verdelen van de energiekosten 

Daarnaast helpt Energiescope je bij het eerlijk verdelen van de energiekosten. Als er meerdere huurders in één pand zitten, kan het een hele uitdaging zijn om de kosten eerlijk te verdelen. Met onze tool wordt het daadwerkelijke energieverbruik per huurder zichtbaar en kun je de servicekosten berekenen op basis van dat verbruik. Zo betalen de gebruikers voor de energie die ze daadwerkelijk verbruiken. 

Ook gebruikmaken van deze win-winsituatie? 

We kijken graag met je mee of de Energiescope voor jouw pand(en) een geschikte oplossing is. Neem telefonisch contact met ons op via 088 080 9100 voor meer informatie of plan direct een gratis adviesgesprek in. 

Veelgestelde vragen energiescope

Wat is de Energiescope?

Onze Energiescope is een digitale tussenbemeteringsdienst die het energieverbruik binnen jouw pand(en) op afstand monitort en eerlijk verdeelt onder je gebruikers. 

Hoe vraag ik de Audax Energiescope aan?

Ben je al klant bij Audax Renewables? Neem dan contact op met jouw energiespecialist en vraag naar de Energiescope. Ben je nog geen klant, maar wil je ook graag gebruikmaken van deze tussenbemeteringsdienst? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor een zakelijk energiecontract met de Energiescope te bespreken.

Hoe helpt een Energiescope om het verbruik eerlijk te verdelen?

Vaak wordt het totale energieverbruik verdeeld over het aantal gebruikers, maar daarmee betaalt natuurlijk niet iedereen voor datgene dat hij gebruikt. Om een eerlijkere verdeling te maken, kun je gebruikmaken van de Audax Energiescope. Daarmee is het daadwerkelijke verbruik van iedere gebruiker zichtbaar.

Marktrapporten

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze marktrapporten