Audax Renewables helpt vastgoedsector door de energietransitie

1 min lezen
2-jun-2023 10:00:00

De Vastgoed Visie Zomereditie is uit! Dit jaar is er een bijdrage over Audax Renewables in het blad te lezen. In een interview met onze collega's Marcel Klooster - verantwoordelijk voor het vastgoedsegment bij Audax Renewables - en commercieel directeur Rob Mossel gaat het natuurlijk over de naamswijziging, onze rol als energieregisseur en nog veel meer.

Partner in de energietransitie

Verduurzaming kreeg eerst misschien mondjesmaat aandacht, inmiddels is dit binnen de vastgoedsector ook top of mind. Denk bijvoorbeeld aan het verplichte energielabel C dat zakelijk vastgoed sinds dit jaar in bezit moet hebben en de weg naar een CO2-neutraal land. In 2030 moet de uitstoot in Nederland gehalveerd zijn en in 2050 moeten vastgoed volledig CO2-neutraal zijn.

In het volledige artikel lees je onder andere over de oplossingen voor deze eisen en hoe Audax Renewables hierbij kan helpen.

Bezoek onze stand op de PROVADA 2023

Zoals altijd, zijn we ook dit jaar weer aanwezig op de PROVADA op 13, 14 en 15 juni 2023. Voor het eerst onder onze nieuwe naam, dus daar hoort een volledig vernieuwde stand én een feestelijk moment bij. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Audax Renewables voor jouw vastgoed of wil je laagdrempelig kennismaken? Loop dan eens langs bij standnummer 11-17, we ontmoeten je graag. Ook ben je op dinsdag 13 juni vanaf 16:30 uur welkom op de stand voor een gezellige cocktailborrel om onze naamswijziging te vieren.

CTA adviesgesprek aanvragen 530x632px