Maak kennis met onze energiespecialist in jouw regio!

2 min lezen
6-okt-2023 10:02:41

Als klant van Audax Renewables krijg je een eigen energiespecialist toegewezen. Dit is iemand met kennis van zakelijke energie die werkzaam is in de regio waar je bedrijf gevestigd is. Handig, want op die manier zijn de lijntjes kort en weet jij bij wie je terecht kunt met vragen over zakelijke energie. Om het allemaal nog wat overzichtelijker te maken, hebben we een overzicht gemaakt van de regio-indeling die wij aanhouden. Aan de hand daarvan kun je zien welke energiespecialist actief is in jouw regio.

De voordelen van je eigen energiespecialist

Hoewel Nederland op papier misschien maar een klein landje is, zijn er regionaal gezien toch echt grote verschillen. Natuurlijk op het gebied van cultuur, maar ook zeker op het gebied van zakelijke energie. Zo heeft het ene gebied in Nederland meer te maken met een overvol stroomnetwerk (congestie) dan andere regio’s. Dan is het fijn wanneer de contactpersoon bij je zakelijke energieleverancier op de hoogte is van de energievraagstukken binnen jouw regio en je daarbij helpt. Dat is onderdeel van onze persoonlijke aanpak waarbij we het belangrijk vinden dat klanten een vast en direct aanspreekpunt hebben. Onze energiespecialisten kennen de ins and outs van de zakelijke energiemarkt en denken een stapje vooruit zodat jij je kunt bezig houden met ondernemen.

Onze energiespecialisten stellen zich voor

Op onze kaart van Nederland kun je onze regio-indeling eenvoudig bekijken. Iedere energiespecialist is werkzaam in zijn of haar eigen regio en dit staat aangegeven door middel van een kleur. Wil je meer weten over de energiespecialist in jouw regio of wil je rechtstreeks contact opnemen? Klik dan door naar de persoonlijke pagina van de betreffende collega. Onze energiespecialisten stellen zich daar graag aan je voor en vertellen over hun specialismes en interesses op het gebied van zakelijke energie.

Plan eenvoudig een afspraak in via de digitale agenda

We maken het maken van een afspraak graag zo makkelijk mogelijk. Daarom is het bij een groot deel van onze energiespecialisten mogelijk om rechtstreeks een afspraak in hun agenda te plannen. Je vindt de agenda aan de rechterzijde van de persoonlijke pagina en hier kun je op een moment dat het jou uitkomt een afspraak inplannen. Dit geldt natuurlijk ook wanneer je nog geen klant bent van Audax Renewables. Je kunt dan alvast een kijkje nemen op de pagina van jouw potentiële contactpersoon en een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen. Uiteraard kun je ook even bellen of een mail sturen om een afspraak te maken.

Postcodekaart Nederland