Kies het juiste contract voor jouw bedrijf

2 min lezen
22-jul-2024 15:11:03
Kies het juiste contract voor jouw bedrijf
4:04

Energie is een essentiële factor voor elke onderneming, groot of klein. Een passend energiecontract zorgt ervoor dat jouw bedrijf efficiënt en kosteneffectief kan opereren. Daarom wil je jouw zakelijke energiecontract zo goed mogelijk regelen. Bij Audax Renewables begrijpen we dit als geen ander en bieden we een breed scala aan zakelijke energiecontracten die zijn afgestemd op de behoeften van verschillende bedrijfssectoren.

Of je nu een industrieel bedrijf runt, vastgoed beheert of een multisite onderneming met meerdere locaties hebt, bij Audax Renewables vind je het juiste contract. We bieden zowel vaste prijscontracten als flexibele contracten, zodat je altijd een overeenkomst kunt vinden die bij jouw situatie past. Met onze energiecontracten kun je je bedrijf laten groeien én besparen op je energierekening.

Onze zakelijke energiecontracten

Vaste prijs
Een energiecontract met een vaste prijs biedt stabiliteit en voorspelbaarheid. Gedurende de hele looptijd van het contract betaal je dezelfde prijs voor je energie, ongeacht schommelingen in de markt. Dit maakt budgetteren eenvoudig en voorkomt verrassingen. Je kunt zelf de start- en einddatum van je contract bepalen.

Flex contract
Met een Flex contract betaal je de dag- of uurprijs voor je energie, waardoor je kunt profiteren van dalende marktprijzen. Je kunt je verbruik aanpassen op basis van prijsfluctuaties. Dit contract biedt flexibiliteit: je kunt op elk moment overstappen naar een vast contract als je dat wenst. Een nadeel is de onzekerheid over toekomstige prijzen, wat budgetteren moeilijker kan maken.

Klik contract
Het Klik contract biedt je de mogelijkheid om energie gefaseerd in te kopen. In plaats van je energie in één keer te kopen, koop je het in delen op verschillende momenten. Dit helpt om risico's van volatiele energieprijzen te spreiden en geeft je optimale controle over je energiekosten.

Variabel contract
Bij een variabel energiecontract profiteer je van marktbewegingen terwijl je toch de zekerheid hebt van een vaste looptijd. De tarieven worden normaal gesproken twee keer per jaar aangepast (1 januari en 1 juli), maar kunnen in sommige gevallen ook per kwartaal wijzigen. Dit biedt een goede balans tussen zekerheid en flexibiliteit.

Voordelen van een energiecontract bij Audax Renewables

Je persoonlijke energiespecialist
Bij Audax Renewables krijg je een persoonlijke energiespecialist toegewezen die je helpt bij het kiezen van het juiste energiecontract en je adviseert over energiebesparende maatregelen. Deze specialist zorgt ervoor dat jouw energiebeheer naadloos verloopt.

Grootzakelijke verbruikers
Onze expertise reikt ver. Juist grootzakelijke verbruikers kunnen bij ons terecht voor op maat gemaakte energieoplossingen. We begrijpen de complexiteit en de behoeften van grote bedrijven en bieden contracten die daar perfect op aansluiten.

Toegang tot MijnAudax
Als klant van Audax Renewables krijg je toegang tot MijnAudax, een online platform waar je eenvoudig je energieverbruik kunt monitoren, facturen kunt inzien en contractdetails kunt beheren. Dit biedt je de controle en transparantie die je nodig hebt om je energieverbruik efficiënt te managen.

Duurzaamheid:
Audax Renewables biedt groene energieopties die bijdragen aan een duurzame toekomst. Door te kiezen voor een energiecontract dat gebruikmaakt van hernieuwbare energiebronnen, draag je bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot en ondersteun je de overgang naar een duurzamere energievoorziening.

Neem contact op voor advies op maat

Wil je weten welk energiecontract het beste past bij jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze energiespecialisten staan klaar om je te helpen de perfecte energieoplossing te vinden die aansluit bij jouw zakelijke behoeften. Met onze expertise en klantgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf optimaal kan profiteren van de beste energiecontracten.

CTA adviesgesprek aanvragen 530x632px