Keetels Elektro & Verlichting

'Al meer dan 10 jaar klant van Audax Renewables.'

Keetels_MG_9703-min

Keetels Elektro & Verlichting

Joyce Keetels en haar man Sander verhuisden onlangs met hun bedrijf naar een nieuw pand in Nieuwkuijk. Dat brengt altijd het nodige regelwerk inzake de energielevering met zich mee. Door het hoge meedenk- en serviceniveau van energiespecialist Johan van der Velden besloot Joyce haar huidige energieleverancier mee te nemen naar de nieuwe locatie.

 
“Johan heeft snel en doeltreffend gehandeld. Toen bleek dat de netbeheerder ons geen brief had gestuurd dat er nog geen leverancier op de nieuwe locatie zat maar er wél stroom was geleverd.”
 

Persoonlijk contact en korte lijntjes

Wij zijn beiden afkomstig uit een ondernemersgezin. Oorspronkelijk zaten wij met ons bedrijf in het centrum van Drunen maar waren daar de afgelopen jaren uit ons jasje gegroeid. Dan moet je beslissen of je op je oude locatie gaat uitbreiden of gaat verhuizen. Wij hebben voor dat laatste gekozen. Een bestaand pand hebben wij verbouwd en sinds januari 2020 hebben wij onze drie verschillende divisies -elektro, verlichting en groothandel- onder één dak samengebracht. Onze nieuwe locatie is echt helemaal top. Ook omdat we hier de mogelijkheid hebben om ons verder te ontwikkelen.

In de showroom hebben we qua (sfeer-)verlichting flink kunnen doorpakken. Voor onze klanten is er genoeg ruimte om rond te kijken en de gelegenheid om rustig met ons te gaan zitten om de lichtplannen door te nemen. Ook zijn er flexplekken waar de partijen waar we mee samenwerken hun klanten kunnen ontvangen. Achterin de loods kunnen de vrachtwagens van onze leveranciers, onze busjes en die van de klanten makkelijk binnenrijden. In vergelijking met onze oude locatie hebben we opgeschaald van 200m2 naar 1500m2. We verbruiken dus behoorlijk wat energie.

 
Keetels_MG_9709
 

Onze energiezaken worden professioneel en snel afgehandeld

Johan van der Velden is onze energiespecialist bij Audax Renewables. Toen hij begon in deze regio belde hij ons om kennis te maken omdat wij al langere tijd klant van Audax Renewables waren. Toen zijn we om de tafel gaan zitten om te bespreken wat hij voor ons zou kunnen gaan betekenen in verband met de overgang naar onze nieuwe locatie. Onder andere heeft Johan onze oude locatie afgemeld en de nieuwe aangemeld. Toen bleek dat de netbeheerder ons geen brief had gestuurd dat er eind 2019 nog geen leverancier op de nieuwe locatie zat maar wel stroom was geleverd heeft hij snel en doeltreffend geschakeld. Dit was iets dat echt snel moest worden geregeld. Hoe fijn is het dan als je iemand hebt die dat soort zaken professioneel voor je oplost!

In tegenstelling tot andere grote bedrijven heb je bij Audax Renewables niet het gevoel dat je aan je lot wordt overgelaten en maar moet wachten tot iemand je gaat terugbellen als er iets moet worden opgelost. Bij Audax Renewables heb je dan rechtstreeks contact met je energiespecialist en/of het klantteam. De lijntjes zijn kort en inzicht in energieverbruik kan persoonlijk worden besproken. Door dat persoonlijk contact en de samenwerking met Johan is een groot bedrijf als Audax Renewables voor ons een partner. Dat is echt heel prettig. Onze samenwerking van de afgelopen periode ging echt van een leien dakje. Wij zijn dus erg blij dat Audax Renewables met ons is meeverhuisd!